Egyesületünk története dióhéjban

 

Az első zártkörű találkozó

Kiss Ádám az egyesület későbbi alapítója egyszer gondolt egyet és összehívta egy teára azon barátait akik elkötelezetten foglalkoztak önismerettel és spiritualitással. A következő egy évben ezek a találkozók rendszeressé váltak.

2019.1.23
 

Az első nyitott találkozó

A kis csapat lépett egyet és meghirdetett Budapesten egy nyilvános közösségi eseményt (Drink a "Spirit"!), amelyre meghívták barátaikat is. Az eseményen mintegy 40-en vettek részt és fantasztikus hangulatban telt.

2019.11.16
 

Az egyesület hivatalos megalakulása

A tevékenységek körének bővítéséhez felmerült a jogi háttér biztosítása. Az alapító közgyűlés januárban, a hivatalos nyilvántartásba vétel a Fővárosi Törvényszék által 2020. február 20-án történt.

2020.2.20
 

Az első nyilvános előadás

A közösségi találkozókon túl elkezdtük felkért előadók közreműködésével előadásokat és workshopokat szervezni. Az első rögtön egy három napos előadás sorozat volt "Ki vagyok én napok?" címmel.

2020.8.10
 

Az első szakmai találkozó

Mindazon előadók, foglalkozás vezetők és segítő szakemberek számára, akik munkájukkal támogatják Magyarország lelki és szellemi fejlődését találkozót szerveztünk, amik azóta rendszeressé váltak.

2022.1.8
 

Az első nagyrendezvény

Megintcsak álmondtunk egy nagyot és Nagymaroson szerveztünk egy két napos önismereti és spirituális fesztivált (Menedék fesztivál) mintegy 40 előadóval.

2022.9.24
 

Az első spirituális központ megnyitása

Annak érdekében, hogy ne kelljen a programjainkhoz minden alkalommal helyszínt keresni, megnyitottuk Budapest első spirituális központját (Szelenit), a kezdetektől rendszeres és változatos programkínálattal.

2022.12.2
 

Az első főállású munkatárs

A növekvő feladatmennyiség ellátására, az adó egyházi 1% felajánlásokból befolyt forrásból fel tudtuk venni első főállású alkalmazottunkat Szatmári Laurát programkoordinátor pozícióban.

2023.10.15