Nyitottság, elfogadás, könnyedség

Víziónk

Víziónk

Víziónk egy olyan magyar társadalom, amelynek tagjai nyitottsággal fordulnak az önismeret, a lelki tudatosság és a spirituális fejlődés különböző gyakorlati lehetőségei felé és azokat a hétköznapjaikban is tudják hasznosítani.

Mit teszünk?

Mit teszünk?

Változatos programokat szervezünk, amelyeken különböző gyakorlatokon keresztül tapasztalhatsz. Folyamatosan vannak hétköznap esti és hétvégi néhány órás programjaink, valamint szervezünk egész napos nagyrendezvényeket, több napos elvonulásokat, táborokat, közösségi eseményeket, valamint több fesztiválon is találkozhatsz velünk.

Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Közösségünk magját a főállású programkoordinátorunk mellett a mintegy 30 fős önkéntes csapatunk adja, akiket több mint 60 állandó vagy alkalmi előadónk egészít ki. Bár jellemzően egy nyelvet beszélünk, közös "dogmatikus rendszerünk" nincs, a közösség vallás- és felekezetfüggetlen, kiemelt "szellemi vezetőnk" sincs, elsődlegesen egymástól tanulunk.

Hol vagyunk?

Hol vagyunk?

Elsősorban Budapesten a Szelenitben és Tordason a Teliholdban találkozhatsz velünk, de az év során számos rendezvényt és közösségi eseményt szervezünk az ország különböző pontjain.

Támogasd tevékenységünk!

Támogasd tevékenységünk!

Ha szimpatikus amit csinálunk, kérjük támogasd közösségünk munkáját adód egyházi 1%-ának felajánlásával! Ehhez a NAV eSZJA oldalán válaszd a vallási közösségek listájából a Spirituális Fejlődésért Egyesületet! Technikai számunk: 2374

Felajánlom adóm "egyházi" +1%-át!