Szeretnél egy olyan társadalomban élni, amelynek tagjai kölcsönös nyitottsággal, tisztelettel és elfogadással fordulnak egymás felé és fontos számukra a tudatosság, az önismeret és a tiszta kommunikáció? Mi igen!

Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

A Spirituális Fejlődésért Egyesület egy 2020-ban alakult vallás- és felekezet független közösség, amelyet azért hoztunk létre, hogy segítsük a lelki- és szellemi fejlődés lehetőségeinek (például jóga, meditáció, légzőgyakorlatok, mindfullness stb.) széleskörű megismerését és gyakorlásának elősegítését Magyarországon. Bár jellemzően egy nyelvet beszélünk, sem közös "dogmatikus rendszerünk" sem kiemelt "szellemi vezetőnk" nincs.

Min dolgozunk?

Min dolgozunk?

Célunk egy pozitív és támogató közösségi környezetet teremtve a társadalom spirituális tudatosságának növelése. Szervezünk előadásokat, meditációs órákat, és más önismereti eseményeket, hogy segítsünk az embereknek felfedezni saját spirituális útjukat és mélyebben kapcsolódni önmagukhoz. Programjainkon bármilyen lelki hátterű vagy hiedelemrendszerű embert szívesen látunk.

Alapértékeink

Alapértékeink

Nyitottság - Befogadóan állunk hozzád és ahhoz, amiben hiszel vagy amit képviselsz. Meghallgatunk és odafigyelünk arra, amit mondasz. Elfogadás - Nemcsak megértünk téged, hanem el is fogadjuk azt aki vagy. Tisztelet - Ahogy mi tiszteljük közösségünk tagjait, kérjük, hogy programjainkon te is tisztelettel, nyitottsággal és elfogadással fordulj mások felé.

Köszönjük! 🙏❤️

Köszönjük! 🙏❤️

Ha szimpatikusnak találod kezdeményezésünk, a NAV eSZJA oldalán Ügyfélkapus bejelentkezés után válaszd a vallási közösségek listájából a Spirituális Fejlődésért Egyesületet! Technikai szám: 2374

Felajánlom adóm "egyházi" +1%-át!